Välkommen på en inspirerande föreläsning med minnesmästaren Jonas von Essen från Talang!

Minnesmästaren imponerade stort i Talang 2019 och fick en golden buzzer av David Batra. Nu får ni chansen att få tips på hur minnet kan tränas upp!

På bara ett och ett halvt år lyckades Jonas von Essen träna upp sitt medelmåttiga minne till ett minne i yppersta världsklass.  Hur gick det till och hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnes-maskin?

Följ med Jonas genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill!

Jonas föreläsning är en fullkomligt unik upplevelse som både förundrar och inspirerar. Förutom att de är så fascinerande har hans minnestekniker en inbyggd underhållningsförmåga av sällan skådat slag.
Förbluffande aha-upplevelser växlat med dånande skrattsalvor utlovas.

Välkomna till aulan på Mälarhöjdens skola

10:e maj klockan 18:00.

Antalet platser är begränsade till 140.

Först till kvarn via föranmälan till styrelsen@ffm.se.

Alla föräldrar oavsett årskurs är välkomna samt ungdomar från årskurs 7-9.